Старши треньорът на Пирин Радослав Митревски заяви, че е доволен

...
Старши треньорът на Пирин Радослав Митревски заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Радослав Митревски: Липсва ни късмет и увереност пред гола

Старши треньорът на Пирин Радослав Митревски съобщи, че е удовлетворен от своите футболисти, макар че " орлетата " отстъпиха на Локо (София) с 0:1. Наставникът на благоевградчани показа, че желае да вижда повече убеденост пред противниковата врата.

" Причината за загубата е, че не успяхме да реагираме след техния гол. През останалото време стояхме добре. Без да вкараш гол, мъчно се взима точка или три. Откакто тимът се избави, вършим много корекции в състава. Трудно намираме единодушие и съгласие на терена. Имахме много положителни контраатаки.
 Локомотив (София) не помни за напрежението и затвърди елитния си статут с триумф над Пирин Локомотив (София) не помни за напрежението и затвърди елитния си статут с триумф над Пирин
Това, което търсихме, се получи. Липсва ни шанс и убеденост пред гола, което ни тежи. Искаме да дадем повече игрово време на част от футболистите. Тренировъчният развой и мачовете вървят добре. Няма разпределяне, просто ни липсва голът. Вкараме ли гол, ние си взимаме най-малко точка.
15  Локомотив (София) - Пирин
Ние си играем както до момента - мач за мач. На последния дуел чакам да има доста почитатели на стадиона, тъй като това ще е последният мач на Светослав Дяков. Излизаме за победа, както постоянно ", съобщи Митревски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР