Старши треньорът на Пирин Благоевград, Олександър Бабич сподели мнението си

...
Старши треньорът на Пирин Благоевград, Олександър Бабич сподели мнението си
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин след победата над Етър: Мачът бе такъв, че имахме нужда и от валидол

Старши треньорът на Пирин Благоевград, Олександър Бабич показа мнението си след трагичната победа на " орлетата " против Етър с 2:1. Пирин направи цялостен поврат, а Бабич разяснява, че не е удовлетворен от играта на отбора, само че означи, че това са били доста значими три точки за отбора му.

" Това бяха в действителност доста значими три точки за нас поради самата обстановка в класирането. Показахме доста сериозен темперамент и взехме тези три точки вкъщи. Не броим какъв брой мачове не сме изгубили, движим се малко по малко. Не съм чак толкоз удовлетворен от играта, само че съм удовлетворен от резултата. Знаехме още преди дуела, че срещаме директен съперник в таблицата.Но това не се е отразило чак толкоз в нашата подготовка за мача.Допуснахме някои доста лесни неточности и нашият противник на моменти се възползваше ", стартира Бабич, съобщи dsport.bg.

" Наистина показахме темперамент. Но не бихме желали да получаваме първи гол в мача. Мачът бе подобен, че имахме потребност и от валидол. Най-важното в последна сметка е, че победихме ".

" Смятам, че ще съхраним нашето място в първото равнище,но стига да не вършим такива лесни неточности като през днешния ден. Правихме много неточности наоколо до нашето наказателно поле, правихме доста лесни неточности ", приключи наставникът на Пирин.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР