Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери очаквано беше

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери очаквано беше
Коментари Харесай

Унай Емери: Целта ни остава първото място

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Унай Емери предстоящо беше удовлетворен от играта и резултата на своите футболисти, които разгромиха Андерлехт с 5:0 и се класираха предварително за осминафиналите в Шампионската лига.

"Доволни сме, а най-важното е, че се класирахме предварително за присъединяване в идната фаза. Но нашата цел си остава първото място в групата, както сподели след мача и нашият президент. И с цел да се случи това, би трябвало да поработим в мачовете със Селтик и Байерн. Трябва да се любуваме на играта си през днешния ден. Във всичките 90 минути атакувахме, създавахме голови моменти потоянно ", показа Емери.

Треньорът съобщи, че 18-годишният нападател Килиан Мбапе би трябвало да бъде подготвен за рецензии и да се вслушва в тях.

Защитник на ПСЖ влезе в историята на ШЛ

"Това, че за него са платени 180 милиона евро на Монако, няма да бъде негова отбрана от корекциите в играта. Да бъде в нашия тим е един нов опит за него. Когато играете добре, отваряте вестниците, слушате спортните излъчвания, и всички там приказват, че си най-хубавият. Но е належащо да си балансира манталитета, своите страсти. И когато играете едва, би трябвало да сте подготвени да си понесете рецензиите ", добави треньорът на парижани.

17:0! Този ПСЖ несъмнено плаши

Статистиката на Мбапе в шампионата на Франция сега е 2 гола и 3 асистенции в 8 мача.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР