Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев вярва, че неговият отбор

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев вярва, че неговият отбор
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Вярвам на отбора си, желанието за победа и колективът ще са водещи фактори в този двубой

Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев има вяра, че неговият тим има сили да завоюва баража за място в шампионата Лига на конференциите против ЦСКА на следващия ден от 20 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

" По никакъв метод не разграничавам този мач от другите. Във всеки мач се стремим да гоним успеха, това ще създадем и на следващия ден. Уважавам мнението на всеки треньор, в това число и на Стамен Белчев. Разликата сред думи и каузи е голяма. Нека забележим на терена кой с кого ще се преценява ", съобщи Валентин Илиев на конференцията преди мача.

" Поведението на тимовете ще бъде основно. Не диря подводни камъни. Вярвам на тима си. В България няма с какво да се изненадаме. Желанието за победа и колективът ще са водещи фактори в този дуел ", разяснява Илиев.

" Дадохме късмет на доста млади футболисти и съумяхме да изградим страховит колектив, водещето е, че сме непримирими и продължаваме да имаме вяра и да гоним задачите си. Това са мачове, които всеки футболист би трябвало да чака с неспокойствие. В такива мачове би трябвало да изпитваш наслаждение и приятност, че имаш опция да ги играеш. Независимо кой в каква форма, значимо е кой ще покаже по-добра душeвност. Освен Умарбаев всички други са разполагаем. Готови сме за всевъзможни разновидности съгласно развиването на мача ", сподели още треньорът на ЦСКА 1948.

Нападателят Радослав Кирилов се надява на успеха на следващия ден.

" Подготвени сме по най-хубавия метод за този мач и се надявам да спечелим на следващия ден. Този мач е бонус за нас и единствено може да изпитаме приятност. Имаме всички шансове да се поздравим с триумф ", разяснява Кирилов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР