Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино се надява,

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино се надява,
Коментари Харесай

Почетино изрази надежда, че Меси ще се завърне скоро в игра

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино се надява, че суперзвездата на отбора Лионел Меси бързо ще се възвърне от контузията в коляното си, поради която ще пропусне днешното посещение на Република България Лайпциг в Шампионската лига.

„ Надяваме се възобновяване на Меси да протече добре и че ще се завърне допустимо най-бързо. Не мога да кажа нищо повече по въпроса. Отношението на Килиан Мбапе? Винаги ми се коства добре. Той към момента има добра мотивация и предпочитание да оказва помощ на тима. Също по този начин работи доста добре. Поведението на Килиан постоянно е положително “, сподели Почетино на вчерашната си конференция.

„ Що се отнася до мача с Република България Лайпциг, би трябвало да го спечелим. Имаме отговорност да излезем за успеха в този дуел. Търсим резултати и добра игра. Имаме хрумвания и игрови проект, знаем по какъв начин да ги развием. Ние нападаме нашите цели и постоянно мислим за нашия план. Изграждането на тим е развой със стъпки. Няма да изяснявам всичко през днешния ден, само че работим върху това. Футболът изисква бързи резултати, само че ние подобряваме своите. Същото вършим и с играта ни както на групово, по този начин и на самостоятелно равнище “, показа още аржентинецът.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР