Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие вярва, че

...
Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие вярва, че
Коментари Харесай

Галтие с предупреждение за ПСЖ преди мача с Бенфика

Старши треньорът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие има вяра, че футболистите му ще покажат, че могат да " играят напрегнат ", в случай че желаят да вземат три точки при гостуването на Бенфика в Шампионската лига довечера.

Двубоят е сред два тима, които нямат загуби досега в група H, като ПСЖ е отпред в класирането поради по-добра голова разлика от португалския отбор. И двата отбора са водачи в своите национални шампионати и към момента не са изгубили мач през тази акция, което допуска, че срещата в Лисабон ще бъде много забавна.

Галтие призна, че неговите играчи са изправени пред съществено предизвикването.

" Това, което би трябвало да създадем, с цел да се представим добре и да победим Бенфика, е да покажем способността си да играем напрегнат. Този тим ще пристигна и ще се опита да завоюва, това е ДНК-то на клуба и на техния треньор. Ще основат голям напън върху нас. Трябва да сме доста по-ефективни в офанзива ", сподели експертът на конференцията преди мача.

" Това е тим, който е непобеден от началото на сезона. Много е забавно да ги гледаш по какъв начин играят, доста добре проведени, с качествени играчи. Те имат страховит колектив. Не се удивлявам, че са на това равнище. Бенфика може да претендира за любимец в тази група ", добави Галтие.

Силният старт на Бенфика е главно поради отличното показване вкъщи, откакто отборът завоюва всичките си седем мача на " Ещадио да Луж " във всички шампионати.

Но Галтие е убеден, че неговите играчи ще могат да се оправят.

" Ще има изключителна атмосфера. Този стадион има доста аудитория, само че аз имам футболисти с доста опит. Ще можем ли да играем добре при напън и напрежение от публиката? Ще успеем ли да го създадем? Смятам, че имаме качествата. Можем да бъдем доста рискови ", сподели той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР