Старши треньорът на Оборище Кириякос Георгиу сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Оборище Кириякос Георгиу сподели мнението си след
Коментари Харесай

Кириякос Георгиу: Единственото позитивно нещо днес е, че ходихме на Рупите

Старши треньорът на Оборище Кириякос Георгиу показа мнението си след разгрома, който неговият тим претърпя. Тимът от Панагюрище отстъпи с 0:5 на Беласица, а наставникът показа, че футболистите му не са посочили борбеност.
 Беласица се върна на победния път с погром над Оборище и резервира преднината си на върха Беласица се върна на победния път с погром над Оборище и резервира преднината си на върха
" Единственото положително нещо през днешния ден е, че ходихме на Рупите и се помолихме за здраве и шанс, само че това беше незадоволително, с цел да стигнем до футбол. Особено второто полувреме бяхме на различен терен. Няма какво да се оправдаваме. Както ние, по този начин и те играха в събота.

Мач с мач не си наподобява. В идващия кръг няма да играем против Беласица пред тази аудитория. Надявам се да възстановим футболистите и да създадем каквото можем. Не се борим за нищо в лигата. Като изключим този мач, момчетата до момента бяха луксозни. Днес не се бориха и не се показаха на равнище ", показа Георгиу пред камерата на Sportal TV .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР