Старши треньорът на Несебър Васил Банов прие философски отпадането на

...
Старши треньорът на Несебър Васил Банов прие философски отпадането на
Коментари Харесай

Треньорът на Несебър: Времето не ни стигна, за да се спасим

Старши треньорът на Несебър Васил Банов одобри метафизичен отпадането на своя тим от професионалния футбол у нас. Според него възходът на тима е пристигнал прекомерно късно и това е попречило отборът да остане във Втора лига.

"Първото полувреме бяха по-концентрирани, с по-голям заряд. Допуснахме рано гол, което им даде още по-голямо самочувствие. Оттам нататък те имаха 2-3 положения, не съумяха да осъществят ", показа експертът по отношение на загубата с 1:2 от Монтана. "В един миг намерихме себе си, изравнихме, само че пък вторият гол към този момент ни прекърши. Оттам пристигна това тотално предимство до края на първото полувреме. Мисля, че второто полувреме отново намерихме себе си, момчетата се подвигнаха, имахме повече положения, единствено малшансът ни попречи да изравним и да победим. "

"Второто полувреме момчетата се подвигнаха, играха с по-бързи пасове. Имахме доста положителни шансове за равнене, само че малшанс, греда, един-два пъти се разминахме пред голлинията. Така е във футбола, това е игра на голове. "

"Най-вече желанието и борбеността. Може би не си имаха вяра от неприятния старт на акцията втория полусезон, момчетата бяха в една заспалост, само че малко по малко стигнахме до по-добри резултати. За страдание не ни стигна времето да се спасим и да запазим мястото си в професионалния футбол. "

"Такъв е животът в спорта. Има спечелили, има и победени. Мисля да създадем всичко допустимо да се върнем по най-бързия метод в професионалния футбол и да създадем по този начин всички да се преценяват с нас.

А какво е неговото бъдеще? "Това към този момент управлението ще реши, не сме водели диалози. Ще седнем да се разберем. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР