Автомобилът с литовска регистрация, който стои неправилно паркиран до Съдебната

...
Автомобилът с литовска регистрация, който стои неправилно паркиран до Съдебната
Коментари Харесай

Литовският автомобил до Съда в Пловдив вече е със статут на „паметник на беззаконието”

Автомобилът с литовска регистрация, който стои погрешно паркиран до Съдебната палата в Пловдив, към този момент може да се каже, че е със статут на „ монумент на беззаконието ”.
Прочетете още
Гумите на колата са спаднали, същинският цвят не се вижда, а множеството залепени фишове очевидно служат единствено с цел да покажат, че първоначално се глобяваше. Вече обаче никой не си прави труда да лепи „ честитки ”, а и очевидно виновните органи считат, че няма смисъл.

Автомобилът с задгранична регистрация е паркиран на еднопосочната ул. „ Хан Кубрат ”, на място, където прекъсването е неразрешено, а водачът публично беше избран като „ рекордьор ” за най-вече санкции, за едно и също нарушаване още преди месеци. Аудито е „ забравено ” от 5 април, а последният фиш на стъклото е от 30 април. Сметките демонстрират, че в случай че водачът получаваше фиш във всеки един ден до през днешния ден, то все още санкциите биха били към 1500 лв..

Видно от фотосите, на въпросната улица „ Хан Кубрат ” ежедневно паркират десетки коли в нарушаване, а може би Аудото също заблуждава водачите, че прекъсването там е позволено. Служители на „ Oбщинска защита ” другояче прецизно наблюдават за извършители и ежедневно глобяват погрешно паркираните коли. Чуждестранният автомобил обаче към този момент не съставлява интерес за никой – нито за институциите, нито за притежателят му.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР