Старши-треньорът на Нефтохимик Калоян Генов прие тежко загубата на водения

...
Старши-треньорът на Нефтохимик Калоян Генов прие тежко загубата на водения
Коментари Харесай

Треньорът на Нафтата: Хебър е много качествен отбор

Старши-треньорът на Нефтохимик Калоян Генов одобри тежко загубата на водения от него отбор, който падна с 0:6 от Хебър на връх 27-годишнината от основаването на бургаския клуб.

" Първо, приветствам Хебър с успеха и футбола, който играят. Намирам ги за доста първокласен тим, който справедливо е отпред в класирането. Ние направихме прекомерно доста неточности в нашата половина, а много и в нашата третина, даже. От тях Хебър се възползва и в границите на няколко минути направи по този начин, че да е невероятно за нас да се върнем в мача. С нашите неточности улеснихме съперника. Стана по този начин, че Хебър изигра извънредно мощен мач, а ние не бяхме на равнище, което предопредели този погром в Пазарджик ", заключи картината наставникът на Нафтата. Той показа, че гостите не са пристигнали като обречени в Пазарджик.

" Ние си имахме нашия игрови проект, който обаче не можахме да използван на процедура, тъй че да вземем нещо от този негостолюбив стадион. Целите пред нас са оставане в групата, само че това би трябвало да става с възстановяване на играта и напредък в представянето ни ", приключи Генов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР