Старши треньорът на националния отбор по баскетбол за мъже на

...
Старши треньорът на националния отбор по баскетбол за мъже на
Коментари Харесай

Кър няма против американци да играят за други държави

Старши треньорът на националния тим по баскетбол за мъже на Съединени американски щати Стив Кър съобщи, че няма срещу американците, които показват други представителни сформира, в това число на провеждащото се сега Световно състезание в Япония, Индонезия и Филипините.

" Въобще не ми пречи. Мисля, че за това е огромна опция за тези момчета. Сякаш съвсем всеки тим, против който играем, има по един американец в състава. Такова е правилото на ФИБА и ние сме ОК с това. Хубаво е, че имат сходна опция ", разяснява Кър, представен от профилираното издание eurohoops.net.

" Мисля, че е готино, тъй като това евентуално са момчета, които няма да видите в националния тим на Съединени американски щати, а някои от тях към този момент са открили връзки със съответните страни. Мисля, че за тях е ужасно да играят на интернационално равнище и да имат принос към други сформира. Хубаво е американци да получават такава опция и да покажат гения си ", счита националът на Съединени американски щати Тайрийс Халибъртън./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР