Старши треньорът на националния отбор на Австралия Ангелос Постекоглу определи

...
Старши треньорът на националния отбор на Австралия Ангелос Постекоглу определи
Коментари Харесай

Треньорът на Австралия след класирането: Не мога да говоря за бъдещето

Старши треньорът на националния тим на Австралия Ангелос Постекоглу дефинира класирането на отбора за международното състезание в Русия като " фантастично достижение ", само че отхвърли да даде безапелационен отговор за бъдещето си в тима.

През последния месец в австралийските медии се появиха редица информации, че Постекоглу ще напусне поста си, без значение от крайния излаз на плейофа с Хондурас. " Кенгурата " се класираха за Мондиала в Русия, откакто в реванша се постановиха с 3:1 след хеттрик през второто полувреме на опорния полузащитник Миле Йединак. Първата среща в Хондурас приключи 0:0.

" Точно в този момент желая да се насладя на момента и не желая да приказвам за бъдещето си. Искам да благодаря на фамилията и на приятелите ми, които постоянно са били до мен. Дължах им този миг и се надявам, че в този момент ще ги видя щастливи. Тази вечер би трябвало да се забавляваме. Не знам какво ще се случи по-късно. Ще би трябвало обаче да беседвам с всички виновни, с цел да може да създадем проект. Жребият за международното не е надалеч ", сподели Постекоглу след срещата.

Постекоглу застана отпред на националния тим на Австралия малко преди международното състезание в Бразилия, а през 2015 година изведе националния тим до успех в купата на Азия. Австралийците обаче бяха мощно подложени на критика в родината си, откакто не съумяха да се класират непосредствено за международното състезание в Русия, а се наложи да играят два плейофни кръга - против Сирия и Хондурас, с цел да си обезпечат мечтаните визи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР