Старши треньорът на Монтана Антони Здравков сподели разочарованието си от

...
Старши треньорът на Монтана Антони Здравков сподели разочарованието си от
Коментари Харесай

Антони Здравков: Липсва ни нападател, тук не е като в efbet Лига с големите бюджети

Старши треньорът на Монтана Антони Здравков показа разочарованието си от многото пропуски на своите футболисти през първата част на дуела против Етър, след това изгубен с 0:1. Наставникът съобщи обаче, че е оптимист поради играта на своите и съобщи упованията си в идващите кръгове отборът да навакса с точките.

"Пропуските пред вратата на съперника ни лишиха. Особено през първото - не можахме да осъществяваме. През второто една нелепа неточност и ни наказаха. През последните минути се оголихме доста и можехме да допуснем още 2-3 гола. Целта беше да спечелим дуела, дали ще паднем с един или два гола, няма такова значение. Изисква време да реализираме желаното ".

"Определено през първото ми харесаха. Това, че е първи мач не е опрощение. Тренирали сме, играли сме контролни мачове. Пръвенството почва от първия кръг, не от втория или третия. НИкога няма да се оправдая с такова нещо ".

"Смятам, че може да реализираме задачите си. Не можахме да намерим човек за върха на офанзивата. Нито зимата, нито в този момент. Бюджетите тук не са като в А група. Имаме разнообразни разновидности. Тези, които пристигнаха в този момент ще се напаснат. И това не би трябвало да бъде опрощение. Не мисля, че нападателите са прекомерно скъпи, мъчно въпреки всичко ще намерим първокласен футболист с огромна класа. При нас класните са хората с опит. Пътят продължава, само че е неприятна загубата. Приемаме, че Етър е един от съперниците, сигурно. От показаното като игра съм спокоен. Не ме успокоява това, че не материализираме ситуациите си. Оччакваме в идващите кръгове да наваксаме точково. Срещу всеки тим би трябвало да търсим точките ", приключи Здравков.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР