Старши треньорът на Миньор (Перник) Христо Янев похвали своите футболисти,

...
Старши треньорът на Миньор (Перник) Христо Янев похвали своите футболисти,
Коментари Харесай

Христо Янев остана доволен от своя отбор, но не и от съдията

Старши треньорът на Миньор (Перник) Христо Янев похвали своите футболисти, макар загубата от Монтана с 1:2. " Чуковете " играха с човек по-малко през по-голямата част от срещата, само че треньорът призна, че е останал удовлетворен от раздаването и реакцията на своите играчи.

" Чеврвеният картон няма по какъв начин да не повлияе на играта и на резултата. Трябва да похваля старанието на момчетата. Постараха се оптимално. За страдание дребни обстановки не ни разрешиха да си тръгнем най-малко с точката.

На доста неща може да го отдадем аления картон, няма значение. Реакцията след гола беше доста добра. Мога единствено да ги поздравя, би трябвало да търсим това равнище.

Перфектни условия за футбол, би трябвало да ги поздравим домакините, това е похвално. Трябва всеки един тим да има такива условия. Отбор, който играе футбол и има добър треньор, ние искахме да се надиграваме и да демонстрираме положително лице. Когато играят такива тимове, би трябвало да ни дават положителни съдии. Когато има, няма да се стига до такива неща, каквито бяха през днешния ден. Всичко, което имам като неща, ще го запазя за себе си.
 Монтана удари Миньор (Перник) и се върна в битката за топ 4
Монтана удари Миньор (Перник) и се върна в битката за топ 4

В идващия кръг Монтана гостува на Етър

Трябва да ни дават топ съдии на тимовете, които демонстрират положително равнище и положителни игри. Трябва да ни дават съдии от първото равнище.

Бяхме съвършени, всичко, което искахме, се получи. Допуснахме някои неточности, само че е доста мъчно да се защитаваш с човек по-малко, в случай, че играем против добър тим.

Ако в действителност желаеме да променим нещата, би трябвало да се направи световна среща на треньори, ръководите, които желаят да развият футбола, и всеки да изкаже своето мнение. Защото нещата във Втора лига не дават отговор на огромни европейкски страни ", съобщи Янев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР