Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо предупреди своите футболисти, че

...
Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо предупреди своите футболисти, че
Коментари Харесай

Гатузо: Трябва да вдигнем летвата!

Старши треньорът на Милан Дженаро Гатузо предизвести своите футболисти, че постигнатите резултати не трябва да оказват въздействие на тяхната конфигурация. " Росонерите " се изправят против състава на Рома на " Олимпико " в късния неделен мач от Серия " А ".

" Лука Антонели е единственият наш футболист, който ще пропусне срещата. Той има физически проблеми и няма да вземе присъединяване в дуела, само че ще пътува с тима. Той ще продължи лекуването си в Рим. Отборът ни е в доста добра форма. Днес обаче желая да приказвам единствено за Рома. Всичко останало е без значение. Резултатите на Рома напоследък несъмнено демонстрират, че тимът не е в най-хубавата си форма, само че през първото полувреме против Шахтьор те играха страховит футбол. Украинците са един от клубовете с максимален капацитет в Европа.

Рома има доста качество по фланговете и в полузащита. Знаем добре, че ще ни основат проблеми. Трябва да играем избран жанр на игра и да имаме вярната конфигурация, с цел да спечелим мача.

Изправяме се против доста мощен тим и ще би трябвало да вдигнем съществено летвата. Играхме против Сампдория, само че равнището стартира да се подвига от ден на ден. Трябва да забележим на какво равнище сме и ние сега. Вече съм подготвен със стартовия си състав, само че няма да ви го кажа.

Възвърнахме ентусизма у почитателите. Трябва да продължаваме по този начин, тъй като Милан се нуждае от своите последователи.

Евротурнирните постоянно са били като дом за нашия тим. Не би трябвало да се тормозим да продължаваме напред. Знам, че има много сложни мачове пред нас. Убеден съм, че този тим може да реализира нещо. Това, което не чаках, бе развиването на отбора през тези месеци. Когато кажа, че ще играем като тим, хората несъмнено си мислят, че имам поради крепко тичане и взаимопомагане. Има нещо доста повече от това. В отбрана доста подобрихме представянето си и това се случи по-бързо, в сравнение с чаках. Това ме прави доста благополучен ", приключи Гатузо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР