Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели в навечерието на

...
Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев сподели в навечерието на
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Предстои ни шампионски мач с ЦСКА, много важен

Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев показа в навечерието на мача с ЦСКА от 33-ия кръг на Първа лига, че залогът е доста висок и това ще се отрази и на срещата.

Двубоят е в събота, 11 май, на „ Българска армия”. Срещата ще можете да наблюдавате по DIEMA SPORT , PLAY DIEMA XTRA и GONG.BG.

„ Неминуемо мачът с ЦСКА е съдбоносен, мач за шампионската купа, играем против съперника, мач за 3 точки, няма по какъв начин да не бъде съдбоносен. И за двата тима. Изключително значим мач”, разяснява Стойчо Стоев на конференция в Разград.

„ И самите футболисти правят оценка значимостта на дуела, този мач може да реши шампионската купа. Мотивацията е на пределно равнище, не се колебая в това.”

Националът Михаил Александров с забавен коментар за дербито Лудогорец - ЦСКА и държавния отбор на България https://t.co/QWl7yLTdwz
— Gong.bg (@Gong_Bg) May 8, 2019
„ В момента не мога да уточнявам кой ще е най-важният фактор за решаването на този мач. Двата отбора си преследват задачата. Ясно ми е, че ЦСКА ще имат голямата поддръжка на почитателите си, ние сме привикнали да играем в такава конюнктура, публиката ще е подтик за тях. По какъвто и метод да подходи ЦСКА, по-голям ще бъде нашият метод и да обезвреждаме техните мощни страни, които знаем добре. И да използваме капацитета си.”

Вандерсон: Предстои основен мач против сложен противник

„ На напред във времето е мачът с ЦСКА, а не би трябвало да гледаме какво се е случило преди. Всеки човек се пробва да поправя нещата, които не са се получили в предходни срещи. Това е мач, в който не можем да приказваме какво лице ще покажем, по-важно е какъв ще е крайният резултат”, показа Стойчо Стоев.

Определиха съдията на взривоопасния конфликт ЦСКА – Лудогорец - https://t.co/kAuAkdJjXJ https://t.co/HA7ljcz0j3
— Gong.bg (@Gong_Bg) May 8, 2019
„ Преди мача не мога да кажа, дали равенството ще е задоволително, това е въпрос за след мача. Но не отиваме с такава настройка за дуела. Отиваме с мисълта да победим. Нямам проблеми със състава, в това отношение няма проблем, футболистите са здрави”, сподели още Стойчо Стоев, който посочи, че предвид на значимостта на срещата напрежението също ще си каже думата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР