Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде официална пресконференция преди

...
Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде официална пресконференция преди
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Искаме да завършим кампанията с победа

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев даде публична конференция преди мача с Мидтиланд на следващия ден.

" Мачът е най-много за авторитет. Възможностите ни не дават отговор на представянето досега. Имаме точка, само че желаеме да приключим акцията с победа. До този миг бяхме надиграни само от тима на Брага. Да! С Цървена звезда допуснахме загуба и в двата мача, само че не бяхме надиграни. Трябва да осъществяваме ситуациите си ", сподели Генчев.
 Георги Терзиев: В добра серия сме, уповавам се да объркаме сметките на Мидтиланд
Георги Терзиев: В добра серия сме, уповавам се да объркаме сметките на Мидтиланд

" Със сигурност мачът на следващия ден ще бъде динамичен "

" Проблемите са част от играта. Имахме продължително контузени. Някои от тях се връщат в игра. Нещата се стиковат в придвижване. Наблягаме на възобновяване и видеото, а не на работата на терен. Мач без значение няма. След отпадането от ШЛ имаше лек срив, който е преодолян и в този момент желаеме успеха ", сподели треньорът на Лудогорец.

Относно конкуренцията на вратарския пост, където сезона го стартира Кахлина, а сега титуляр е Падт. " Стараем се да даваме късмет на всеки от тима. Има спадове и пикове в разнообразни футболисти. Не вършим разлика дали е вратар или полеви състезател. Не мога да кажа кой ще пази. Двамата ще получават късмет за изява. Преди беше Кахлина, в този момент е Серджио ", съобщи Генчев.

" След мачовете в Европа имаме два мача в България, които са значими. Не се тормозя от загуба на мотивация, тъй като мачовете са значими и тъкмо в този миг играчите знаят какво им е смисъла ", приключи експертът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР