Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев за втори път в

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев за втори път в
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Тази вечер ще празнуваме, но от утре вече ще мислим само за мача в неделя

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев за повторно в своята кариера изведе, а след финала против ЦСКА 1948 българският експерт бе безапелационен, че разградчани към този момент би трябвало да насочат мислите си към последните три мача в шампионата.

Минути след триумфа за Купата пък Петев поздрави своите футболисти за показания темперамент и съобщи, че " няма невъзнаграден труд ".

" Чувствата са доста хубави, доста приятни. През целия шампионат се борихме, с цел да стигнем този край. Днес също показахме темперамент и по тази причина съм доста щастлив за момчетата. Както има една приказка, няма невъзнаграден труд. Съжалявам само, че не взехме по-голям задатък през първото полувреме. Направихме една неточност през второто полувреме, след която мачът се изнерви. Важното е, че успяхме да вкараме трети гол и да решим мача ", показа наставникът на " орлите ".

Ивайло Петев бе безапелационен още, че клуб като Лудогорец не може да си разреши да отписва шампионата за Купата на България и би трябвало да се бори еднообразно на всички фронтове.

" Клуб като Лудогорец не може да си разреши да отписва Купата на България. Имаме 22-ма играчи, с цел да можем да вършим ротации и да се борим на всички фронтове. Искахме да бъдем свежи в средата на терена и постигнахме това ", разяснява Петев, който изведе разградчани до успех в конкуренцията и през сезон 2011/12.

Накрая 47-годишният ментор разгласи, че от на следващия ден всички в отбора би трябвало към този момент да мислят за идния мач от Първа лига, защото " орлите " имат потребност от три победи, с цел да побеждават и в Първа лига.

" Тази вечер ще честваме, само че от на следващия ден към този момент ще мислим единствено за мача в неделя. Имаме още три мача до края на сезона, които би трябвало да спечелим. Не мисля за идващия сезон, а единствено за сегашния и това да спечелим купата ", приключи Ивайло Петев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР