Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев пое отговорността за в

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев пое отговорността за в
Коментари Харесай

Ивайло Петев след историческия погром: Срам и безотговорност, аз съм първия виновник за това

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев пое отговорността за в мач от шампионата Лига на конференциите.

Поражението за " орлите " имаше и историческа стойност, защото е най-тежкото за тях в евротурнирите, а също така те за пръв път позволиха и 7 гола в своята врата в интернационална среща.

Очаквано Петев мъчно намираше думи да опише видяното на стадиона във Фарум, описвайки продукцията на своя отбор като " една огромна безнаказаност ".

" До това проваляне се стигна се въз основата на това, което показахме в самия мач. Начинът, по който допуснахме пет или шест от седемте гола, това е един детски метод, който аз не мога да си го обясня. Една огромна безнаказаност. Мога да се извиня на всички хора, които обичат нашия клуб. Като старши треньор поемам отговорност и съм първия провинен за това нещо. Във всеки формален мач, по този метод да допускаш 1, 2, 3, 4, 5 гола, нямам отговор. Безотговорно отношение и като треньор на Лудогорец ме е толкоз позор, че не мога да опиша ", стартира наставникът на разградчани.

Българският експерт разяснява още, че неговият отбор е позволил прекалено много неточности и изрази вяра, че това показване няма да се повтори в бъдеще.

" Все едно играхме против Манчестър Сити през днешния ден. Може би за първи път в кариерата си разясня подобен мач. Разбирам да са те разрушили от игра и да са основали 100 положения. Нова неточност, нова неточност и е доста мъчно. След 4:1 имахме 20 минути самодейността, сбъркахме за следващ път. Накрая бяхме неузнаваеми. Със промените станахме по-слаби ", съобщи Ивайло Петев.

" Може би тази загуба ще ни пристигна отрезвително. Това не се случва всеки ден и всеки би трябвало да понесе отговорност. Срам и безнаказаност. Ако всеки един се усеща по метода, по който аз се усещам, мисля, че това няма да се повтори ", приключи треньорът на Лудогорец.



Капитанът на Лудгорец Бърнард Текпетей също призна, че футболистите са засрамени от представянето си и сервира своите извинения на почитателите.

" Чувстваме се засрамени от метода, по който играхме, от головете, които допуснахме. Извиняваме се на почитателите и на всички, това не е Лудогорец. Като капитан и част от тима се оправдавам. Трябва да поемем отговорност и да сме дружно ", показа ганайското крило.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР