Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев очаквано бе безкрайно разочарован

...
Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев очаквано бе безкрайно разочарован
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Никой не ни е виновен, ако аз съм проблема, мога да си тръгна още утре

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев предстоящо бе безпределно отчаян след, която изхвърли разградчани от квалификациите за Шампионската лига.

Българският експерт бе безапелационен, че неговият отбор сами си е отговорен за това проваляне и акцентира грешките в представянето на своите футболисти.

" Имахме дузпа в последната минута, с цел да изравним и да отидем в продълженията. Но може би Господ е споделил, че не би трябвало да продължим напред. Може би и не сме заслужили, не знам какво да отговоря. Да, съперниците бяха по-комбинативни, само че ние им позволихме това нещо. Аз споделих, че тим като нашия – да отворим мача по подобен метод и да допуснем домакините да вземат преимущество, тука сме единствено и само ние отговорни. Никой различен не ни е отговорен. Футболът е игра на неточности. Ние проспахме тази обстановка – центриране съвсем от тъча. В 88-ата минута от корнер по земя, целият тим е вътре, просто е неприемливо. Но отново споделям, имахме обстановка в 93-94-ата минута да стигнем до тъждество и да вкараме мача в продължения, само че не успяхме ", стартира Петев.

" Ние сами си създадохме проблемите – и с пропуските си в офанзива, и с грешките си в отбрана. Не желая да недооценявам Олимпия, само че това е моят коментар. Имахме три излизания на чисти, които можехме да решим мача. Както знаете – резултатът се написа, а играта се изтрива ", показа още 48-годишният ментор.

Бившият селекционер на България и Босна и Херцеговина приказва и за бъдещето си отпред на " орлите ", изразявайки подготвеност да си тръгне още на следващия ден от отба.

" На този въпрос аз не мога да отговоря. Има хора, които ще вземат това решение. Ако съм толкоз огромен проблем на българския футбол, аз мога да си потегли още на следващия ден. Има време за пренастройка към Лига Европа. Тежко е, не е обикновено ситуацията, само че нямаме различен избор ", приключи Ивайло Петев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР