Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, беше ядосан от

...
Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, беше ядосан от
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Победа над ЦСКА до голяма степен ще ни даде предимство в борбата за титлата

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, беше сърдит от неприятната реализация на ситуациите в мача с Локомотив Пловдив.

" Естествено, че можеше да спечелим по-комфортно. Всеки, който е гледал мача, е очевидец на това, което се случи. Мисля, че беше един добър мач за нашия тим с извънредно доста положения и 1:0 е най-минималното нещо, което можеше да се получи в този мач. Поздравявам момчетата, стараха се много. Доста добра комбинативност демонстрираха, имаха и извънредно доста обстановки. Може би имахме неприятен ден в завършващата фаза и заради тази причина победихме единствено с 1:0. Но трите точки са при нас и ние сме щастливи от този факт ".

Той направи и много промени в стартовите 11, откакто през седмицата играха и полуфинал-реванш за Купата на България с Черно море.

" Всички играчи сносно тичаха през целия мач през днешния ден, макар измененията спрямо мача против Черно море. Контрол над мача имахме, също по този начин и положителни комбинации се получиха, поради което създадохме и тези положения. Лошото е, че съумяхме да отбележим единствено един гол. Причината за пропуските е напълно в нас и ние би трябвало да работим върху това нещо, само че може би беше една неприятна вечер в завършващата фаза ", стартира експертът.

След това той се насочи към мача с ЦСКА през уикенда, който е и дербито на 32-ия кръг, а евентуално и на пролетния дял на шампионата. Шампионите имат 1 точка преднина, а също по този начин и преимуществото да посрещнат противника на своя стадион.

" Може би въздейства ненапълно, че играем след ЦСКА и сме догонващи, защото те излязоха преди нас в класирането. Но ние сме крепко стъпили на земята и знаем какво би трябвало да създадем. Нашата орис е в нашите ръце. И всичко, което би трябвало да създадем, е да победим във всички мачове до края – това е наложително. Това не оказа въздействие върху мача, тъй като имахме цялостен надзор и доста обстановки ", съобщи Петев.

" Тодор Неделев има извънредно малко тренировки, малко форсирах с неговото стартиране в игра. Но аз съм удовлетворен от неговата игра. При всички положения това ще му донесе още самочувствие отсега нататък и се веселя ", сподели някогашният народен треньор на България във връзка дебютното попадение на пловдивчанина с екипа на новия му отбор.

Предстоящата среща Лудогорец – ЦСКА за борбата за купата Ивайло Петев разяснява по този начин: " При всички положения е плюс, че сме домакини, тъй като играем на нашия стадион и пред нашата аудитория. Но има време за мача с ЦСКА. Надявам се първо да се възстановим добре, тъй като най-големият проблем при нас е с крайните бранители. Доста мачове към този момент те нямат отмора. Идеята ми беше, в случай че беше по-благоприятен резултат за нас, да ги запазя. Но играха до края, в положително положение са. Най-важното е да възстановим тима и да изглеждаме по-добре в завършващата фаза в събота. Ключов мач е сред първия и втория и значително ще даде преимущество на нас, в случай че победим. Пак споделям – ние играем на нашия стадион пред нашата аудитория. Ще се постараем да подготвим оптимално добре тима и да спечелим ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР