Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев изрази задоволство след

...
Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев изрази задоволство след
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Добър мач за нас

Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев изрази удовлетворение след триумфа над ФК ЦСКА 1948 с 3:1 в среща от четвъртфиналите в шампионата Sesame Купа на България. Той загатна, че има избрани опасения за идния мач със столичани за състезание, само че има вяра, че психическата настройка на " орлите " ще бъде на положително равнище.

" Ние продължаваме напред, което е значимо за нас. Това беше добър мач и го изиграхме с добър футбол. Така желая да виждам играчите. Вярно, че това е вторият мач с ЦСКА 48 и следва втори мач след три дни за състезание ", стартира Дерменджиев.

" Равностойният миг през днешния ден беше къс и това го приписвам на грешките при нас. Дадохме им опция в избрани моменти да владеят топката. Иначе, аз съм удовлетворен от второто полувреме ".

" Важно е да сътворяваме обстановките и има удари. Ако продължаваме по този начин, тези удари, които са към вратата, все ще влязат. Казах, че ще изиграем седем мача в пай интервал, само че тимът е квалифициран и подготвен да играе в неделя. За мен е малко психическа настройката за идващия мач с тях след три дни. Който тим ни се падне, срещу него ще играем ", приключи Дерменджиев.
 Лудогорец още веднъж победи ФК ЦСКА 1948 и е последният полуфиналист за Купата
Лудогорец още веднъж победи ФК ЦСКА 1948 и е последният полуфиналист за Купата

Разградчани завоюваха с 3:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР