Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че селекцията в

...
Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров заяви, че селекцията в
Коментари Харесай

Херо: Селекция не се прави на всяка цена! Мачът със Славия е важен, колкото този с Милан

Старши треньорът на Лудогорец Димитър Димитров съобщи, че селекцията в отбора не би трябвало да се прави непременно. Бившият народен селекционер добави, че следи всеки мач на Милан, с който " орлите " би трябвало да премерят сили в Лига Европа. Херо разкри, че към този миг не е получавал задача за наложително елиминиране на италианския исполин.

" Селекцията не би трябвало да се прави непременно. Към днешна дата не можем да кажем нищо съществено. Иначе всеки тим има потребност от възобновяване. Пак споделям, че подготовката, по-скоро селекцията, не би трябвало да е непременно. Трябва да намерим точните хора, с точната характерност за нашия тим, а в случай че не стане, не е належащо да се стига до привличане. С сегашния състав можем да се борим за шампионската купа.

До този миг не е поставяна задача, че би трябвало да отстраним Милан непременно. Може и да ми бъде сложена, има време. Мачът ни с Милан е при започване на шампионата, играем и със Славия. Нашата подготовка ще е ориентирана към пролетния дял в Първа лига. Милан ще има преимущество пред нас, тъй като те не престават да играят, това неизбежно ще се отрази.

Основната ни цел ще бъде шампионата, само че мачът с Милан ще влиза в проектите ни. Не можем да кажем, че Милан няма капацитет - те направиха огромна селекция за 200 милиона евро. Да, задачите им при започване на сезона бяха други. Има време до мачовете, проследявам всеки техен мач.

Навлизаме в такава фаза от шампионата, в която всяка неточност е решаваща. За мен няма разлика от мача с Милан и този след два със Славия. Да, гледаме към срещата с Милан, тя е по-престижна, с по-голям заряд, само че не подценяваме мачовете от шампионата ", съобщи Херо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР