Старши треньорът на Лудогорец, бивш национален селекционер на България и

...
Старши треньорът на Лудогорец, бивш национален селекционер на България и
Коментари Харесай

Херо прогнозира България – Казахстан

Старши треньорът на Лудогорец, някогашен народен селекционер на България и някогашен ментор на Иртиш Павлодар Димитър Димитров даде своята прогноза за контролата сред „ трикольорите “ и Казахстан.

„ Не гледах мача сред Казахстан и Унгария, знам единствено резултата. Трудно ми е да дам прогноза за мача сред Казахстан и България. Аз самият съм от България – поддържам моя народен тим и го обичам. Но Станимир Стоилов ми е непосредствен другар. Нека в този мач победи този, който има ден и покаже по-добра игра “, разяснява Димитров в изявление за sports.kz.

„ България игра сносно в петък против Босна и Херцеговина. Нашите футболисти имаха своите моменти, само че не съумяха да отбележат “, добави той.

„ Трудно ми е да дам прогноза за Казахстан – България. Вероятно нашият народен тим има преимущество, тъй като самостоятелно нашите играчи са по-силни. Но Казахстан след идването на Станимир Стоилов, доколкото ми е известно, демонстрира добър групов, екипен футбол. Това може да балансира възможностите на двата тима “, сподели още Димитър Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР