Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели, че е доволен

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели, че е доволен
Коментари Харесай

Анте Шимунджа след 5:0: Резултатът показва надмощието, което имахме

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа показа, че е удовлетворен от изразителната победа с 5:0 против ЦСКА - София. Наставникът на разградчани съобщи, че резултатът дава отговор на показаното на терена.

" Доволен съм, постоянно е хубаво да спечелиш дерби мачовете. Доволен съм от представянето на тима. Заслужихме успеха. Резултатът изцяло демонстрира надмощието, което имахме. Енергията, която притежавахме, ни оказа помощ доста. Качеството в състава беше основно.
 Исторически срам за ЦСКА - София в Разград Исторически срам за ЦСКА - София в Разград
Бяхме доста нападателни, по този начин желая да играе тимът. Когато играеш против втория тим в класирането, мачът провокира повече внимание. В тези дуели експанзията и пристрастеността са основни. Успяхме да отговорим по метода, по който трябваше да се оправим. Аз желая от моите футболисти, а и те самите изискват от себе си да прогресират всеки ден.

Да, към този момент сме първенци, само че няма да заспиваме и да разчитаме на тази купа. Искаме да ставаме по-добри. Готови сме във всеки един мач да реагираме, в случай че нашият противник подходи по друг метод. Играхме с бързи топки и добра динамичност.

Оттук насетне огромен % от футболистите с по-малко игрови минути ще получават повече шансове. Оставащите мачове ще бъдат основни, с цел да схвана на кои футболисти мога да разгадавам в бъдеще ", показа Шимунджа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР