Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, разкри очакванията си

...
Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, разкри очакванията си
Коментари Харесай

Шимунджа: Знаем какво да направим срещу Андерлехт, трябва да сме с горещи сърца

Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, разкри упованията си за реванша против Андерлехт от 1/16-финалите в шампионата Лигата на конференциите. „ Орлите “ имат преднина от един гол след първия дуел, само че тимът не би трябвало да се осланя на нея, тъй като му следва тежък дуел, разкри наставникът на първенците.

„ Имаме гол преднина, като при започване на първия дуел бяхме доста добре, само че в края страдахме малко. Утре чакам огромна преса от противника, ще имат поддръжка от трибуните и би трябвало да бъдем с хладни мозъци и горещи сърца. Трябва да сме подготвени да играем на високо равнище. Винаги има най-малко две-три варианти за състава, само че множеството от играчите знаят, че ще играят. Все отново имаме подготовка през днешния ден и желая да видя тяхното държание и ще решим за състава и групировката “, съобщи Шимунджа

„ Ще има някои по-различни обстановки спрямо първия мач, само че знаем какво да създадем, с цел да се подобрим. Вярвам, че играчите ще се оправят на положително равнище. Нямаме травми и всички, които са тук са подготвени да играят “, показа още словенецът.

Андерлехт приема Лудогорец в четвъртък, 22.02, от 19:45 часа българско време.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР