Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен след успеха

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен след успеха
Коментари Харесай

Шимунджа: Имахме нужда от тази победа след емоционалния мач с Рома

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа бе удовлетворен след триумфа на своя отбор с 3:2 като посетител на Локомотив Пловдив в последния мач от 17-ия кръг на Първа лига.

" Много съм благополучен от успеха. Срещнахме доста сложен съперник, който играеше пред лична аудитория, само че имам вяра, че ние бяхме по-добрият тим през днешния ден и справедливо стигнахме до триумфа ", стартира Шимунджа.

" Анализирахме добре противника. Казах и на играчите ми, че Локомотив е доста мощен тим и стилът им не ни изненада. С тази игра те са получили единствено 7 гола в последните 10 мача, а в предни позиции са доста рискови. Знаехме, че техният треньор има хрумвания за футбола, които няма да промени за мача против нас ", добави старши треньорът на Лудогорец.

" Можехме да вкараме четвърти гол още до края на първата част, както и при започване на второто полувреме, с цел да сложим точка на разногласието, само че не успяхме. Това е футболът. След прочувствения мач с Рома в Лига Европа в четвъртък, трябваше да сме доста съсредоточени в днешния дуел. Играчите ми бяха фокусирани и влязоха по най-хубавия метод в днешния мач. Опитваме се да бъдем най-хубавите и да печелим всяка среща и най-важното за нас е, че самите футболисти желаят да дават максимума от себе си ", приключи Анте Шимунджа.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР