Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев каза, че ще

...
Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев каза, че ще
Коментари Харесай

Стойчо Стоев напуска Локомотив !

Старши треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев сподели, че ще си подаде оставката след загубата с 1:3 от Етър и едва ли има късмет да размишления да остане в червено-черния клуб.

" Не полагаш сърце, състезателен хъс и експанзия, приписвам го даже и на слабохарактерност. Играем против тим с дребен точков актив и отново се тормозим. Съвсем друго се получава от това, което упражняваме и пожелаваме от играчите.
 Локомотив (София) - Етър 1:3 в мач от efbet Лига
Софийският Локомотив дерайлира в " Надежда ", Етър победи " железничарите " и записа първи триумф в шампионата

Вижте детайлности

Разочарован съм. Дойдох с упоритостта нещо да трансформира и да основа порядъчен тим. Не виждам по какъв начин ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това леке няма по какъв начин да го изтрия.

Шансът да размисля е незабележим. Разочарован съм, когато виждам в профил и съм безпомощен в поредност от мачове. Направихме толкоз доста механически и тактически неточности. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите.
 Локомотив (София) стана на 94 години
Локомотив (София) стана на 94 години

" Железничарите " с апел към почитателите

Само следим и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкоз доста неточности. Играем единствено на крайник и обратно. Не търсим празните пространства.

Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са сложни. Неувереността на играчите ме разочарова ", съобщи Стоев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР