Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори преди началото

...
Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори преди началото
Коментари Харесай

Станислав Генчев разкри дали Локомотив ще привлече заместник на Симеон Славчев

Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев приказва преди началото на първото занятие от зимната подготовка на тима. Той разкри, че към него е имало интерес от страна на Ботев Пловдив, само че няма по какъв начин да напусне Локомотив.

" Напуснал е само Симеон Славчев. Той отпътува за Полша, както към този момент може би е ясно на всички. Имаме двама нови футболисти - Бруно Франко, както и вратарят, който дойде през днешния ден. Селекцията е отворен развой, може би ще има и някой нов футболист.

Имаме подготвен тим, тъй че ще се укрепваме единствено, в случай че имаме опция да притеглим състезател, който е с по-добри качествата от тези на наличните ни състезатели ", стартира старши треньорът на Локомотив (София).

" Нямаме съответна цел да вземем заместител на Симеон Славчев. Селекцията е отворена до последния ден от трансферния прозорец, само че няма да взимаме състезател непременно ", разкри Генчев.

" Антонио Вутов е преди малко кацнал в България и идва за тренировката, а Дуарте ще дойде на следващия ден. Аз не разделям мачовете, тъй като всеки идващ мач е най-съществен. Във всяка една подготовка би трябвало да се потвърждават футболистите ", разяснява наличния си състав старши треньорът.

" До 15-и януари се приготвяме в България, а след това отпътуваме за Турция, където ще прекараме двуседмичен лагер с четири контроли. За нас постоянно е било мъчно, не си вършим илюзии, че ни е лесна задачата. Искам неизменност от футболистите, стига да са здрави. Ако това се случи, то ще надградим ", сподели още той.

На въпрос дали в действителност е имало интерес от страна на Ботев Пловдив към възможното му прекосяване в клуба, Станислав Генчев отговори: " Имаше питане към мен от Ботев Пловдив, само че аз сега съм с контракт и няма по какъв начин да се получи. Имаше доста спекулации, а аз имах единствено един диалог. Няколко седмици се написа за това, само че това са спекулации. В момента няма по какъв начин да напусна Локомотив София ".
 Иван Василев: Не сме получавали питане от Ботев (Пловдив) за Станислав Генчев
Иван Василев: Не сме получавали питане от Ботев (Пловдив) за Станислав Генчев

Той е един от най-хубавите млади треньори
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР