Старши-треньорът на Локомотив (София) Младен Додич коментира поражението от Витоша

...
Старши-треньорът на Локомотив (София) Младен Додич коментира поражението от Витоша
Коментари Харесай

Треньорът на Локомотив София: Понякога животът е несправедлив

Старши-треньорът на " Локомотив " (София) Младен Додич разяснява провалянето от " Витоша " (Бистрица) с 2:4 след осъществяване на дузпи в баража за място в Първа лига.

" Няколко минути не ни стигнаха да се класираме непосредствено в Първа лига, в този момент няколко секунди не ни стигнаха за триумфа, само че това е футболът, това е животът. Понякога животът е неправдив. Поздравявам играчите и почитателите за поддръжката. Сега е мъчно. Честитя на " Витоша ", само че съм горделив с това, което постигнахме през тази година ", разяснява Младен Додич. Той призна, че е имало доста напрежение у футболистите му.

" Всеки мач от втория полусезон за нас беше бараж. Много напрежение имаше при нашите футболисти, а " Витоша " се подготвяха с мачовете си за този бараж. Винаги има защо да се съжалява, за пропуснати точки, за получени картони, за някои други неща. " Локомотив " има здрава основа, с представянето си заслужавахме да влезем в елита, само че от време на време животът е неправдив. Ако " Локомотив " продължава по този метод, с това управление, с тези почитатели, с тези футболисти, и в случай че нещата продължат по този метод - ще влезе в Първа лига. Тази загуба би трябвало да стимулира клубът, когато сме дружно управление, играчи и почитатели, да продължим напред ", сподели още Младен Додич.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР