Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев остана доволен от

...
Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев остана доволен от
Коментари Харесай

Иван Колев: Трябваше да сме по-настоятелни

Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев остана удовлетворен от минималната победа против Ботев Враца, само че не и от играта на своите футболисти.

Опитният ментор съжалява, че неговият тим не е съумял да наложи по-сериозна доминация върху врачани, които приключиха дуела с 10 души на терена.

"Изключително значима победа. Играта през второто полувреме не ми се разяснява. Огромоното предпочитание на футболистите да победят породи съществено напрежение. През първата част, след 15-ата минута, намерихме себе си и диктувахме нещата на терена. Очаквах второто да бъдем още по-настоятелни и да отбележим още голове, само че това не се случи. Мисля, че знам какво стои зад това нещо.

Това предпочитание да се представим на равнище докара до редица обикновени неточности. Показахме неумение да задържаме топката в противниковата половина. На полувремето си казахме съществени думи с момчетата. С човек по-малко затвориха пространствата пред личната си врата.

Има още 5 мача, би трябвало съществено да се подготвим и да си създадем заключения от днешните неточности. Трябва да подходим съществено към всеки идващ мач. Пирин след тези две загуби от Царско село ще бъде като ранен звяр. Отборът ще бъде в различен тип против нас ", сподели Иван Колев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР