Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели първите си

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели първите си
Коментари Харесай

Акрапович: Доволен съм от всички

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович показа първите си усещания след триумфа на отбора с 3:0 над Балкан (Ботевград) в среща от 1/16-финалите за Купата на България.
 Локомотив Пловдив - ЦСКА 1948 @@@
“Успяхме да спечелим. Тези, които играха през днешния ден, не изгубиха доста сили. Доволен съм от мача. Всички се показаха, както желаех аз. Няма запаси при нас. Това са отлични моменти да покажеш качества и да бъдеш подготвен. Теренът беше мъчно, само че съм удовлетворен от всички, които се раздадоха. Това ми хареса”, стартира Акрапович.

“Много ме радва, че играем добър футбол и сътворяваме много шансове. Имам положителни играчи. Радвам се, че и през днешния ден не получихме гол. Аралица към този момент е добре, само че не искахме да рискуваме на този терен”, добави още той.

“Моята работа е да държа дисциплината, мотивацията и кондицията на отбора. Имаме тим, който има добър темперамент. За нас е значимо да побеждаваме всеки противник. Днес надиграхме Балкан. Сега ще мислим за Витоша (Бистрица) ", приключи треньорът на “черно-белите”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР