Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира победата над

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш коментира победата над
Коментари Харесай

Томаш: Огромно благодаря на феновете и футболистите

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш разяснява успеха над Ботев (Пловдив) с 1:0.

" Сърцето, това е. Такова дерби се печели със сърце. Искам да похваля футболистите и публиката, тъй като през днешния ден бяхме дружно като семейство. След загубата от Берое видях реакция и желая да поздравя и публиката, и футболистите ", съобщи наставникът на " смърфовете ".

" Няма да дам лична оценка. Радвам се за него, само че оттук насетне би трябвало да знае, че би трябвало работа. Послушах сърцето си като го избрах, само че знаех, че и другите щяха да се оправят ", сподели той за Тодор Павлов, който дебютира за Локо Пд.

" Тези моменти са хубави, когато можеш да излезеш от тях. Човек когато рискува, тогава може да успее. Искам да кажа едно голямо отлично на футболистите и почитателите. Знам, че почитателите желаят непрекъснато победи. Казах на играчите, че би трябвало да не помнят всичко друго и да се концентрираме да дадем всичко в този мач ", съобщи разчувстваният треньор.

" Хора от клуба ми споделят, че локомотивът мъчно потегля, само че като тръгне, няма спирка. Но това би трябвало да мине през подготвителното играще ", сподели Томаш с усмивка.

Той не пропусна да похвали почитателите на отбора: " Поклон, реверанс пред тази аудитория. Те демонстрираха, че обичат тима. Вчера им споделих, че поради тях ще дават всичко "

" Говорих си с Христо Колев - Бащата, който ми сподели, че би трябвало да го изживееш и аз го изживях ", приключи Томаш.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР