Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш иска да привлече

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш иска да привлече
Коментари Харесай

Томаш поиска братята Цоневи

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш желае да притегли в редиците на отбора си близнаците Борислав и Радослав Цоневи. Специалистът познава чудесно кацествата на националите, като е работил с Борислав в Берое, където юношата на Левски изигра едни от най-силните мачове в кариерата си. За възможен трансфер би съдействал и Мартин Камбуров, който е подготвен да убеди полузащитниците, че в Пловдив ще се усещат чудесно и ще усетят поддръжката на публиката на " Смърфовете ".

В момента Радослав е част от Левски, а през зимата Борислав подписа с украинския Черноморец (Одеса), само че поради военния спор в страната се завърна още веднъж у нас и подписа със Славия. Наемът му обаче е до края на сезона.

Томаш е подготвен да предложи съответна оферта на двамата играчи, само че преди този момент те ще изчакат, с цел да видят дали ще могат да си уредят трансфер в чужбина. Преди година Борислав имаше отлична във финансово отношение оферта от азиатски тим, само че я отхвърли, тъй като бе поел ангажимент да помогне на родния си клуб Левски, който се намираше в тежка финансова и спортно-техническа обстановка.

Междувременно Томаш се е заел със задачата да убеди и бранителя Кристиан Гомис да продължи контракта си. Настоящият договор на сенегалеца изтича в края на сезона и той е дал ясно да се разбере, че желае да потърси ново предизвикателство. Томаш към този момент е провел няколко диалога с него, в които се е опитал да го убеди, че той е доста значима част от тима и че Локомотив ще преследва доста високи цели през идната акция. Защитникът е дал индикации, че може и да премисли решението си.

Не по този начин стоят нещата с Парвиз Умарбаев, който след 5 години на " Лаута " се усеща привършен с черно-бялата фланелка и наподобява ще си тръгне през лятото.

" Тема спорт "

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР