Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, поздрави играчите

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, поздрави играчите
Коментари Харесай

Томаш отказа да коментира евентуален трансфер на Бабакар Дион

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, поздрави играчите си за успеха над Пирин, казвайки, че триумфът е напълно тяхна заслуга. Томаш обаче не пожела да отговори на въпрос дали след срещата сред почитателите и управлението към този момент има основа „ смърфовете “ да преследват на мира задачите си за състезание.

Томаш трансферира и въпрос за бъдещето на Бабакар Дион (б.р. - останал отвън групата за Благоевград) към Павел Колев - изпълнителният шеф на пловдивчани.

„ Още след мача с Левски споделих на играчите, че ни чака доста тежък мач. Искам да похваля футболистите, през днешния ден бяха доста виновни. Публиката ни накара да се усещаме като хазаин. Успехът е единствено на футболистите. Контролираха събитията. Не успяхме да вкараме ранен гол както с Левски, само че играчите заслужиха успеха “.

„ Ако мога да предпочитам в този момент, не бих желал да има червен картон за противниковия тим. Промени и нашия тим. Така ротации не се получават по най-хубавия метод. Можеше да получим и гол в нашата врата, там би трябвало да работим. Вече е време да работим за идващия мач “.

„ За да създадеш толкоз положения, може би 3-4 стопроцентови, това значи, че играчите се влагат. Наясно сме доста добре какво съставлява пиринския дух. Победата е напълно на футболистите. Запознат съм с Бабакар Дион – това е въпрос към Павел Колев “.

На въпрос дали са сложени условия за постоянни резултати на Локомотив след срещата сред почитатели и управление, Томаш съобщи: „ Не е от моята компетентност, задайте го на хората, които би трябвало “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР