Старши треньорът на Локомотив Александър Томаш и капитанът на тима

...
Старши треньорът на Локомотив Александър Томаш и капитанът на тима
Коментари Харесай

Томаш и Илиев: Отборът е подготвен и ще даде всичко от себе си, за да спечели дербито

Старши треньорът на Локомотив Александър Томаш и капитанът на отбора Димитър Илиев дадоха конференция преди дербито с Ботев. Двубоят е на следващия ден стартира в 18:30ч. на стадион " Локомотив ". 
Прочетете още
" Относно подготовката постоянно може и по-добре. Аз обаче не одобрявам тази дума, тъй като действително време за подготовка нямахме. Отборът е квалифициран за дербито. В България мъчно можем да се изненадаме. Колегата Генчев е доста сериозен и познавам стила му на работа. За мен е значимо по какъв начин ще се показа моя тим и постоянно съм положително надъхан. Моето предпочитание е тези футболисти да останат за по-дълго в Локомотив. Притесняват ме горещините. Имахме състезател, който получи кръвоизлив в носа по време на подготовка. Всеки един треньор не се отхвърля от добър футболист. Само с доста работа имаме капацитет за развиване и в случай че играчите останат повече време в тима. Първият мач е доста значим и няма значение против кой ще играеш. Отборът е квалифициран и ще дадем максимума от себе си, с цел да зарадваме нашите последователи ", сподели Александър Томаш. 

" Наясно са новите играчи със заряда за дербито. Ако не са наясно на следващия ден ще схванат. Колорита няма да е цялостен без гостуващи почитатели. Винаги е значимо когато направиш серия в дербито. Надявам се това да повлия. Ботев нямат победа на нашия стадион много време и последните 20 години имат доста малко триумфи тук и се надявам това да продължи на следващия ден. Естествено, че е плюс, че ще има единствено наши почитатели, само че и ние ще сме в такава обстановка на идващото дерби. За мен това решение беше неверно, само че никой не ме пита. Който е по-спокоен той ще завоюва дербито. Недопустимо е да почиваш една седмица. За мен това е решение срещу футболистите. Последните няколко години имаше сходни обстановки. Хубавото е, че нямахме време да излезем от кондиция. В такова време е мъчно футболист да издържи 90 минути. Утрешният мач не играе подготовката и формата, а волевите качества на футболистите. ", съобщи Димитър Илиев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР