Старши треньорът на лидера във Втора лига Царско село Веселин

...
Старши треньорът на лидера във Втора лига Царско село Веселин
Коментари Харесай

Старши треньорът на Царско село нападна Лудогорец след загубата! Ето я причината

Старши треньорът на водача във Втора лига Царско село Веселин Великов съзря преднамереност в дейностите на Лудогорец. В събота столичани паднаха с 2:3 от дубъла на разградчани, който бе заздравен с пет индивида от първия отбор – Лукас Саша, Георги Терзиев, Рафаел Форстър, Цветомир Панов и Венцислав Керчев. Досега напролет орлите използваха основно юношите си. Лукас Саша даже вкара един от головете.

“За страдание през първото полувреме не успяхме да затворим мача с втори гол, а имахме положения. После за една минута, при започване на втората част, ни вкараха две попадения. Дори и след тях играхме по-добре, търсехме равнене, само че след върната топка към нашия вратар си вкарахме автогол. После и при 3:2 имахме положения. За това не би трябвало да има дублиращи тимове. Защото те могат да решат кой да влезе и кой не. Досега напролет Лудогорец не беше играл с нито един футболист от първия тим. Това нещо е направено преднамерено. Не може против едни тимове да се пускат играчи от първия им отбор, а против други с юношите. Предишният ден играят тежък мач с ЦСКА и вместо да ги пратят да почиват, те ги пускат против нас. Но няма значение… Въпреки че бяха с 4-5 индивида от първия си тим, ние стояхме добре. През първото полувреме ги надиграхме по всички параграфи. Просто при започване на втората част заспахме и ни вкараха два гола”, сподели Великов пред “Тема Спорт”.

“Нищо съдбовно не се е случило. Никой не е застрахован от губене на точки. Все отново падаме от Лудогорец, който не е единствено с юноши, а с 4-5 индивида от първия тим. В такава групировка надали ще играят повече до края на шампионата. Но няма значение. Важното е, че ние играем добре. Да ни бяха надиграли с 2:0, 3:0, добре, само че ние имахме 6-7 положения. Не би трябвало повече да вършим такива неточности. Ние не сме си мислили, че ще приключим без загуба. Такива неща се случват. Ако бяхме играли едва и ни бяха надиграли, нямаше какво да се нервирам. А ние играхме добре. Яд ме е, че можеше да дръпнем със 7 точки на Ботев Враца. Но в този момент ни следва домакинство с тях и като спечелим, отново ще станат 7 точки”, безапелационен бе треньорът на Царско село.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР