Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, заедно с оперативното ръководството

...
Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, заедно с оперативното ръководството
Коментари Харесай

Стоилов: Изчистиха се огромни задължения, но не мога да кажа, че Левски е спасен

Старши-треньорът на Левски - Станимир Стоилов, дружно с оперативното управлението на клуба, организираха среща с почитатели на отбора в Карлово. Това се случи преди контролата на " сините " против Левски Карлово, приходите от която ще отидат за потърпевшите от наводненията в Карловско.

" Изключително щастлив съм, че гостуваме на левскарски град. Още повече, че Карлово е родният дом на нашия патрон. Почти всяка година Левски би трябвало да гостува в Карлово, най-много поради Васил Левски. Сега мотивът е противен.
 Левски (Карлово) - Левски 0:3, втори гол на Попето онлайн
Левски (Карлово) - Левски 0:3, втори гол на Попето

Благотворителен дуел сред двата футболни съименника

Всички имате опцията да наблюдавате тима и до каква степен са неговите благоприятни условия. Постепенно тази година тимът стартира да си връща лицето, което желаеме да виждаме всички левскари. Моята упоритост и моите стремежи бяха ориентирани към работа и почтеност към левскарите. На този стадий се опитваме да ги съблюдаваме. Имахме позитивни страсти с помощта на последователите и хората, които имат вяра в Левски. Виждам обединяване към клуба. Направиха се обилни начинания от последователи, клуб и спонсор. Едно е да купуваме билети и продукти, друго е да имаме ангажимент с името и лицето си в Сдружението. Аз и моето семейство сме членове на Сдружението.
 Цанко Цветанов: Левски има своя бащица, само че не всичко е цветя и рози...
Цанко Цветанов: Левски има своя бащица, само че не всичко е цветя и рози...

Вижте какво сподели помощникът на Мъри

Знам, че най-важната част за последователите е тимът им по какъв начин наподобява на терена. Смятам, че никой от нас не може да се срами от представянето на тима. Опитваме се по всякакъв начин клубът да бъде нормализиран. Изчистиха се големи отговорности. Не мога да кажа, че тимът е избавен. Откъм играта на терена аз имам по-големи фантазии. В момента тимът играе с по-голяма упоритост и предпочитание. Играчите дават максимума от себе си във всеки мач ", показа Мъри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР