Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов сподели мнението си след
Коментари Харесай

Станимир Стоилов посочи най-големия проблем на Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов показа мнението си след равенството 2:2 с Локомотив Пловдив на „ Лаута”. Този мач бе още един дебют за експерта отпред на „ сините”.

В изявлението си след мача Стоилов уточни и главния проблем на Левски към този миг.

Ето какво показа наставникът на „ сините”.

Смятам, че промяна забавен мач за хората. Опитахме се да играем футбол и двата тима, на моменти имаше и положителни неща, имаше и проблеми. Основният проблем е с кондицията и физическият проблем. Докато бяхме добре физически, затваряхме добре пространствата. Трябва да работим съществено в организацията на играта. Общо взето като усърдие и тактическа дисциплинираност съм удовлетворен.

Наложи се да вършим промени, които бъркат нашия образ. Трябва да работим по този съставен елемент. Най-доброто е, че футболистите се пробваха и дадоха доста в отбрана.

От българския футбол, който следя в последно време има прекомерно доста симулации, доста викания по терена, които пречат и на съдиите. Играчите на Левски би трябвало да са джентълмени. Не разреших на лекаря да влезе, тъй като той няма какво да направи. Ако някой е получил тежка травма, то той ще напусне. Футболът е игра за джентълмени и играчите би трябвало да се научат да играят без симулации.

Искам да са дисциплинирани. Нашият тим би трябвало да продължи да развива своя жанр. Трябва да подобрим играта си в отбрана, би трябвало да подобрим и кондицията. Докато бяхме свежи, играчите се стараха имаше групови дейности, надалеч сме от това, което би трябвало да изглеждаме като тим. Видях един тим, който искаше да завоюва, само че физическите сили не ни стигнаха.

От нас се желае работа, нищо не можем да създадем. Това са нашите играчи. Имат футболни качества, би трябвало да подобрим кондицията. Аз изучавам моите футболисти, че носят синята фланелка и не би трябвало да се преценяват с никого. Надявам се в идващия мач да изглеждаме по-добре и по-уверени. Най-важното да стабилизираме и да подобрим игровия образ, а по-късно да подобрим и тежкото финансово състояние на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР