Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се опасява, че възпитаниците

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се опасява, че възпитаниците
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Има опасност да сме лежерно настроени след победата над ЦСКА

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се притеснява, че възпитаниците му няма да бъдат в оптимална форма след успеха над ЦСКА и уговорките с националните им тимове.

Столичани направиха.

" Искахме да създадем добра подготовка. Нам моменти се получаваше. Наложи се да играе две контроли за два дни. Отборът би трябвало да мисли за мача с Берое. Чакаме прибирането на всички национали. Когато се съберем, би трябвало да създадем цялостна централизация. Има заплаха да сме безгрижно настроени след успеха над ЦСКА. Трябва да вкараме упоритостта, желанието и експанзията в тима ни ", показа той на конференцията след срещата.

Двубоят бе белязан от тежка контузия. Сблъсък сред Йоан Андонов и Стефан Стефанов изпрати играча на гостите в болница.

" Съжаляваме за травмата. Пожелавам бързо възобновяване на момчето. Йоан позволи двойна неточност. Трябваше да разреши на съперника да приключи офанзивата, въпреки всичко контролата е правилна ", добави той.

Наставникът на " сините " поздрави националния тим за успехите над Гибралтар и Северна Македония.

" Паузата я оползотворихме като отмора и туризъм. Имам терзания за концентрацията и мотивацията ни. Трябва да навлезем в екипен дух. Дай Боже да намерим нужната конфигурация. Поздравявам националния тим за двете победи. За мен е значимо е нашият тим да откри нашето лице. След победа постоянно се ката по-лежерно ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР