Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана доволен от

...
Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана доволен от
Коментари Харесай

Стоилов: В защита сме много добре, но имаме проблем в нападение

Старши треньорът на Левски - Станимир Стоилов, остана удовлетворен от равенството 1:1 против Динамо Киев и отличи защитата на "сините ". Специалистът от Хасково обаче сигнализира за проблемите пред софиянци в офанзива и призна, че щабът и футболистите ще продължат да работят оптимално, с цел да стартира тимът от "Герена " да вкарва повече голове.

„ Общо взето доста потребна контрола против сериозен тим. Динамо демонстрира положителни игри и футбол, а ние се стараехме да противодействаме. Все още ни „ висят “ проблемите с последния пас и шут и през двете полувремена не се справихме по най-хубавия метод. Искам по-голяма убеденост и самочувствие в контрола на топката против такива съперници. Искам да се надиграваме с такива тимове, а не да ги надхитряме. С оглед младостта на състава направихме добра инспекция – резултатът не е значим “, стартира Стоилов.

„ Нещото, което можем да създадем, е да работим повече в офанзива и да даваме убеденост на нападателите. На този стадий би трябвало да се оправяме. Виждам интереса, който има към младите играчи. Благодарим на хората, които оказват помощ на тима с билети. Вървим в добра посока всички, свързани с Левски. Надявам се да ги радваме и да продължаваме по този начин. Сундберг е състезател с опит, гледах го на тренировки, само че към момента ни бягат общите хрумвания за работата с тима, само че има време да намерим най-благоприятен вид в отбрана. В защита изглеждаме сносно. Кордоба имаше главоболие, а след това не можа до мача да му мине. Решихме да не рискуваме с него. Цунами може да играе като централен бранител, само че това го направихме поради младите футболисти. Трябва да работим да се надиграваме с такива тимове. Критериите на Левски би трябвало да са тъкмо такива. Много пъти съм сериозен към играчите, защото би трябвало да сме на високо равнище “.

„ Докато съм аз треньор, нямам желание да търсим вратари от другаде. Най-лесно е да е наш младеж капитан. Това е моето решение в последна сметка. Искаме да си развием игровия жанр и метода на игра. Аз не върша какви промени към този момент и търсим оптималния вид и подготовка за всички футболисти “, приключи Станимир Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР