Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов беше категоричен, че най-важното

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов беше категоричен, че най-важното
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Най-важен е мачът срещу Черно море

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов беше безапелационен, че най-важното за него и отбора му е идният мач във Варна.

В петък, 6 май, „ сините “ гостуват на Черно море от 17.30 часа в дуел от 29-ия кръг на Първа лига.

„ Който и от двата тима завоюва този мач, ще има огромно предимство до края на шампионата. Ние ще играем с нужното предпочитание и динамичност, само че се съобразяваме с футболните правилници, а съдията би трябвало да следи, в случай че те са по-твърди и ние ще бъдем, само че това са решения, които съдиите би трябвало да взимат “, показа Стоилов.

За Левски следва и край за Купата на България по футбол на 15 май от 17.00 часа против ЦСКА.

„ С приближаване на финалните мачове, може да има леко разконцентриране, само че няма право играчите да нямат конфигурация и централизация. Не би трябвало да има оправдания след мачовете, че следва край за Купата на България. Във Варна имаме огромно фенско наличие, по тази причина сме длъжни да играем на максимума “, посочи наставникът на „ сините “.

Преди ден беше учредена фенската организация „ Левски на левскарите “, която ще има за цел последователите да подкрепят активността на клуба.

„ Основано е сдружението на последователите, стъпка, която дълго време се разяснява, само че по-важното за мен е да зарадваме почитателите с мача във Варна “, приключи Станимир Стоилов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР