Старши треньорът на Левски Николай Костов отдаде загубата от Локомотив

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов отдаде загубата от Локомотив
Коментари Харесай

Николай Костов: Загубихме от Локомотив Плодвив, защото не реализирахме положенията си

Старши треньорът на Левски Николай Костов отдаде загубата от Локомотив Пловдив на липса на сполучлив завършващ удар в напред във времето.

в мач от 4-ия кръг на Първа лига.

" Загубихме, тъй като не успяхме да осъществяваме много от ситуациите, които създадохме, а ние създадохме доста обстановки. Получихме гол още в началните минути. След контузията на Петрис, Галчев не съумя да се ориентира в обстановките и допуснахме гол. След това трябваше да догонваме в резултата, изравнихме, създадохме и още положения, само че получихме и втори гол. До края на мача момчетата се бориха задоволително, създадохме обстановки, само че не успяхме да осъществяваме ", разяснява Костов след срещата.

Наставникът отличи последователите по трибуните за празничната атмосфера, само че подлага на критика основния арбитър.

" Имаме доста футболисти в състава. Имаме добра конкуренция. Отборът на Левски не е отбор, който не може да си разреши рокади. Все още не мога да отговоря какво е положението на Жереми Петрис. На полувремето споделих на основния арбитър, че с отсъжданията си изнерви нашите играчи, както и тези на Локомотив. Поздравявам почитателите на Локомотив, които сътвориха тази празнична атмосфера. Благодаря и на нашите почитатели за поддръжката ", сподели още Николай Костов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР