Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Николай Костов: Идваме за победа, капитанската лента вече е предадена на Цунами

Старши треньорът на Левски - Николай Костов, даде конференция преди утрешния дуел със северономакедонския Шкупи от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. „ Сините “ гостуват на стадион „ Тодор Проески “ в Скопие. От 22:00 часа българско време

Той показа, че има вяра в качествата на своя тим и удостовери, че крайният бранител Цунами ще бъде капитан на отбора. Костов разкри и какво е положението на двете нови попълнения.   

„ Научихме много неща за Шкупи. Анализирали сме играчите в последните им два мача. Що се касае до Петрис, той ще дойде малко по-късно в тима, тъй като си не помни паспорта. Не очаквайте някакви сензации или санкции, случва се на всеки. Той е значим състезател за нас. Имаме някакви разстройства в Рикардиньо, само че мисля, че ще бъде подготвен за на следващия ден “, съобщи той на конференцията преди мача в Скопие.

По мотив продажбата на Ноа Сонко Сундберг, той сподели:

„ Капитанската лента към този момент е предадена на Цунами, тъй като един от капитаните би трябвало да бъде чужденец, като има доста такива в тима. Оттук насетне главният капитан е Николай Михайлов, останалите капитани са Краев и Цунами “.

„ Най-вероятно няма да реагираме незабавно, тъй като Ноа беше главен футболист. Трябва да преглътнем, че няма да го имаме. Много значим състезател за нас, беше дори приветлив. Имаме играчи, на които имам вяра, че могат да заменят почтено нашия централен бранител “, добави той за реакцията на тима след продажбата на бранителя.

„ Идваме за победа, естествено. Вярвам доста в нашия тим. Играчите се трудят и се развиват добре, което е значимо за нас “, сподели Костов за упованията си за мача.

„ Единият е атакуващ полузащитник. Не е в положително физическо положение, не е подготвен изцяло, само че мисля, че е време да му се дава опция. Опорният полузащитник, който е с плеймейкърски качества, се причисли към тима през вчерашния ден. За Дарлан дори нямам информация. Не съм следил неговото физическо положение и не мога да кажа по кое време ще може да се причисли към състава “, разяснява той Асими Фадига и Дарлан.

„ За нас е доста значимо да бъдем подкрепяни от нашите почитатели и е хубаво, че ще бъдем подкрепяни от толкоз наши почитатели. За играчите това ще бъде мотивиращо “, приключи треньорът на Левски.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР