Старши треньорът на Левски Николай Костов, даде много добра оценка

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов, даде много добра оценка
Коментари Харесай

Николай Костов: Отборът се представи доста успешно, нямаме мания да преследваме резултати

Старши треньорът на Левски Николай Костов, даде доста добра оценка за представянето на играчите, макар загубата с 1:2 от Олександрия. Това беше второ следващо проваляне за " сините " по време на подготвителния им лагер в Белек, Турция.

Костов също по този начин удостовери, че в тима ще бъде притеглен полузащитникът Карлос Охене.

" Видях много положителни неща, изключително през първото полувреме. Има неща, върху които работим. Стремим се да покачваме равнището. Имахме доста положителни взаимоотношения. Работихме на висока преса. Отборът се показа много сполучливо. Имахме положителни взаимоотношения, тъй че давам една доста добра оценка като цяло ", разяснява Костов.

" Естествено, че не е минал най-тежкият интервал от подготовката. Мисля, че футболистите се оправят добре. Тренировките стават по-интензивни, работим за мощ. Не сме толкоз свежи. За 60 минути от по-основните играчи съм удовлетворен от свършената работа ", добави наставникът на " сините ".

" Ние по принцип не обръщаме такова огромно внимание на головете, които получаваме в първите контроли. Работим, с цел да сме по-добре проведени, да позволяваме по-малко неточности. Головете, видяхте, че има групова неточност. Първият гол може би е неточност на съдиите, само че това няма никакво значение. Нямаме фикс идея да преследваме резултати. За нас е значимо да се представяме добре ", добави Николай Костов. 
 Левски загуби и втората си контрола в Турция
Левски загуби и втората си контрола в Турция

" Сините " отстъпиха на Олександрия с 1:2
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР