Старши треньорът на Лестър - Брендън Роджърс, говори на пресконференция

...
Старши треньорът на Лестър - Брендън Роджърс, говори на пресконференция
Коментари Харесай

Брендън Роджърс заговори за раздяла с основен халф

Старши треньорът на Лестър - Брендън Роджърс, приказва на конференция преди дуелите за ФА Къп. Той разкри, че Юри Тилеманс може да напусне отбора, в случай че не желае да остава на “Кинг Пауър Стейдиъм ”. 25-годишният белгиец има контракт единствено до края на сезона и отхвърля да го възобнови. 

“Договорите са нещо, което се разисква с клуба. Ако някой не желае да е тук или желае прекомерно доста пари, то ние би трябвало да сме задоволително смели, с цел да му кажем: “благодаря ти доста, можеш да си вървиш. ” Ние не сме клуб с големи запаси, който може да си разреши да задоволява условията на всеки състезател, изключително финансовите. Наколко от тези играчи са в последната си година. Както споделих и преди, желая да останат, само че би трябвало да има някаква точка във времето, в която, в случай че не престават да желаят прекомерно доста, то да продължим напред. Трябва да го създадем и да стартираме да гледаме в бъдещето, ” съобщи Роджърс на днешната си конференция.

" Лисиците " излизат против по-ниско девизионния Гилингам в мач от ФА Къп, в събота от 14:30 часа.

Лестър има много сложен сезон и продължава да е измежду застрашените от изпадане отбори. “Лисиците ” към момента са на 13-о място в класирането единствено със 17 мача, само че единствено на две от Евертън, който е в зоната на изпадащите с 15 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР