Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Вуцов към Луканов: Хубаво е, когато се играят мачовете да сме тук, а да не сме на екскурзия

Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов показа първите си усещания след значимия триумф с 1:0 над Етър във Велико Търново. 

" Хубаво е, когато се играят мачовете да сме тук, а да не сме на екскурзия. Него го е нямало тук сред 17 и 19 часа. Имахме греда първото полувреме, само че не ми е прелестен този разбор, погрешен съгласно мен. Поздравявам моите момчета, имахме проект и това проект беше изпълнен на 100 %. Не се сещам те да са имали чисто състояние, какъв брой е часът в този момент? До 00:00 часа да играем, няма да вкарат гол.
 Крумовград завладя Велико Търново и се качи на върха във Втора лига Крумовград завладя Велико Търново и се качи на върха във Втора лига
Хванали сме бързия трен, управлението ни обезпечи, което искахме - два лагера. Натискаха топката Етър, някакви въздушни балони, това е футбол от архоелогическото време.

Имаме хрумвания, само че положителните резултати ни дават опция да се движим напред с бързия трен. Сега би трябвало да се спечелим оптималния брой точки в оставащите мачове, имаме доста да градим, само че шапки долу на момчетата за себераздаването и духа. Днес имахме проект и тактика, които те извършиха. Имахме пропуски, само че им благодарим. Нека тези, които ни считат за еднодневка, към този момент погледнат на нас с друго око. Коефициент за нас в две букмейкърски къщи беше шест. Обадих се на някои другари, споделих им да залагат за двойка и да си гледат кефа ", съобщи Вуцов. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР