Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори пред Спортал след

...
Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев говори пред Спортал след
Коментари Харесай

Генчев: Ако се класираме между 7-мо и 10-о място, ще бъде добре за нас

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев приказва пред " Спортал " след загубата от Борац (Баня Лука) в последната контрола на тима в Турция.

Наставникът на отбора изрази удовлетворение от цялостното показване по време на контролите. В югоизточната ни съседка крумовградчани реализираха три победи, едно тъждество и едно проваляне.

" Мисля, че се получи доста добър дуел против добър тим. Доволен съм от играта, която показахме, с дребни изключения - в първите 15-ина минути, когато получихме два гола с груби неточности от наша страна.

Темпото, което държахме през целия мач, комбинативността, обстановките, които създадохме, двата гола - удовлетворен съм от това, което демонстрираха момчетата. Все отново това са другарски мачове, в които би трябвало да забележим какви неточности позволяваме, с цел да ги почистим по най-бързия метод. Генерално съм удовлетворен от лагера, защото работихме при доста положителни условия. Направихме доста добра подготовка.

Не единствено нападателите, през днешния ден двама полузащитници означиха головете. Това е значимо - да не разчитаме единствено на един или двама футболисти. Много е значимо да имаме най-малко трима-четирима, които могат да осъществят голове. Мисля, че сме добре окомплектован тим. Само от нас си зависи по какъв начин ще се представим в шампионата. Имаме сили и благоприятни условия да се надиграваме с всеки един тим. Всичко е в нашите ръце.

Ние имаме положителни футболисти, доста от тях са с опит. Когато сме съсредоточени и мобилизирани, можем да победим всеки тим.

Ако се класираме сред 7-мо и 10-о място, ще бъде добре за нас. Освен това, желая да играем добър футбол във всеки един мач, да не се тормозим от съперника, да се надиграваме и да реализираме колкото се може повече победи ", съобщи Генчев.
 Намери се кой да победи Крумовград в надзорен мач
Намери се кой да победи Крумовград в надзорен мач

Селекцията на Генчев преклони глава пред водача в Босна
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР