Старши треньорът на испанския футболен гранд Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне

...
Старши треньорът на испанския футболен гранд Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне
Коментари Харесай

Симеоне отсече - не иска да е национален селекционер

Старши треньорът на испанския футболен гранд Атлетико (Мадрид) Диего Симеоне не има намерение да работи с народен тим.

" Възможно ли е да поема различен клуб? Това в този момент ми е твърдe далечна вероятност, само че не го изключвам. Представям си, че някой ден и това ще се случи. Национален тим? Не, не, не. За мен това би било доста комплицирано ", разяснява експертът за El Larguero в първото си изявление, откакто рприодължи контракта си с клуба до мятото на 2027 година.
 Диего Симеоне разяснява бъдещето на Жоао Феликс
Диего Симеоне разяснява бъдещето на Жоао Феликс

Ето какво сподели

53-годишният аржентински ментор води Атлетико (Мадрид) от декември 2011 година, а под негово управление " червено-белите " завоюваха два пъти купата на Испания (2014 и 2021), купата на Краля (2013), Суперкупата на Испания (2014), два пъти Лига Европа (2012 и 2018) и два пъти Суперкупата на Европа (2012 и 2018). Освен това Симеоне изведе Атлетико до два финала в Шампионската лига, изгубени трагично от градския противник Реал (Мадрид) - през 2014 година след продължения и през 2016 година след дузпи.

" Какво би ме предиздвикало да напусна Атлетико? Ще се замисля, в случай че изгубя доверието на футболистите. Естествено управлението може да реши да ме махне, в случай че не е предостатъчно от резултатите. Но в случай че зависи от мен, ще напусна, в случай че усетя, че играчите спрат да имат вяра в концепциите ми ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР