Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев говори след поражението на

...
Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев говори след поражението на
Коментари Харесай

Манчев: Не ни достигна хъс и спортна злоба

Старши треньорът на Хебър Владимир Манчев приказва след провалянето на отбора с 0:2 от Пирин (Благоевград) в дуела от 23-ия кръг на efbet Лига. 

" Не ни доближи хъс и спортна завист. През второто полувреме допуснахме голове от статични положения, като това го чакахме. Много мъчно може да се надяваме да печелим с сходна настройка. Работим с играчите, с цел да променим тяхната настройка. Искам да схванат, че би трябвало да бъдат доста по-отдадени. 

 Пирин (Благоевград) се разправи с Хебър и се отдалечи от дъното на класирането Пирин (Благоевград) се разправи с Хебър и се отдалечи от дъното на класирането
Имаме поддръжката на управлението и на обществеността в града, а играчите съставляват клуба. Лицето през днешния ден не ми хареса.

Имаме проблеми със завършването на офанзивите. Ние обаче ще би трябвало да се постараем да бъдем по-агресивни. Пирин обаче ни победи справедливо ", съобщи Манчев.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР